JAV ambasados "Mažosios dotacijos” finansavimo programa NVO stiprinti JAV ir Lietuvos ryšius (iki: 2024 birželio 15)

„Mažosios dotacijos“ („Small grants program“) – tai JAV valstybės departamento vykdoma finansavimo programa, skirta skatinti dvišalį bendradarbiavimą tarp JAV ir Lietuvos, kur galima gauti finansavimą iki 25 000 dolerių savo projektui.

Programa skirta ne pelno siekiančioms organizacijoms bei individualiems asmenims, planuojantiems vykdyti projektus, kurie stiprina JAV ir Lietuvos ryšius, išryškina mūsų bendras vertybes.

Visi projektai turi turėti amerikietišką elementą arba ryšių su Amerikos ekspertais, organizacijomis ar institucijomis, kurios skatins geriau suprasti JAV politiką ir perspektyvas.

Pirmenybė bus teikiama pasiūlymams, kurie yra ilgalaikių iniciatyvų dalis, pasiekia strateginės svarbos auditorijas ir (arba) gali parodyti ilgalaikį teigiamą poveikį bendruomenei taip pat tiems, kuriuose ypatingas dėmesys skiriamas veiklai už Vilniaus ribų.

Projektų teikimo terminas yra ???????????????? ????. ????????????????̌???????????????? ???????? ????.

 

Plačiau skaitykite ČIA

 

JAV ambasada Vilniuje kviečia 2024 m. balandžio 16 d. 10 val. į „Mažosios dotacijos“ nuotolinį pristatymą, kurio metu Amerikos ambasados Lietuvoje atstovai pristatys finansavimo galimybes organizuojant kultūros, meno, švietimo, sporto, lygių teisių, pilietinio ugdymo, medijos dezinformacijos ir kitas Amerikos vertybes pristatančias iniciatyvas.

 

JAV ambasados Vilniuje, NVO informacijos ir paramos centro informacija

Nuorodos